Erstatning for fallulykke

Du kan ha krav på erstatning etter en fallulykke.

careless roofer

Erstatningstesten

Du kan ha krav på erstatning!

Hva er en fallulykke?

Erstatning for fallulykke? En fallulykke er blant de vanligste yrkesskadene på en arbeidsplass, og skjer som oftest i industrien, skipsfart, olje- og offshore samt i bygg- og anleggsbransjen.

Eksempler på fallulykker er fall fra stige og fall fra stillas eller andre høyder. En fallulykke kan også skje hvis gjenstander faller ned og treffer personer på arbeidsplassen.

Hva er de vanligste skadene etter en fallulykke?

De vanligste personskadene etter en fallulykke er bruddskade, nakkeskade, ryggskade, hodeskade, benskade, armskade og CRPS (kronisk smertetilstand).

Har jeg krav på erstatning for fallulykke?

Ja. Fallulykker som medfører en varig medisinsk invaliditet, vil som regel gi krav på erstatning.

Hvis fallulykken skjedde på jobb er det et forsikringsselskap som er ansvarlig for skaden, og du har krav på erstatning under din yrkesskadeforsikring.

Du kan også ha krav på erstatning under ulykkesforsikringer og reiseulykkesforsikringer. Disse kan være tegnet av din arbeidsgiver, din fagforening eller av deg privat.

Bør jeg kontakte advokat etter en fallulykke?

Ja. Ofte vil det være nødvendig med advokatbistand for å avklare forsikringsselskapenes ansvar og omfanget av dette ansvaret. Vår erfaring er at de som kontakter advokat etter en fallulykke får høyere erstatning enn de som ikke gjør det.

Må jeg betale for advokatutgiftene mine selv etter en fallulykke?

Nei. Dine utgifter til advokat vil normalt bli dekket av ansvarsforsikringsselskapet på lik linje med andre utgifter du har på grunn av skaden. Noen forsikringsselskaper tilbyr også rettshjelpsforsikring ved yrkesskade eller yrkessykdom.

Hvorfor bør jeg velge Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen?

Gjennom snart 30 år har våre klienter fått utbetalt flere milliarder kroner i erstatning. Våre advokater er eksperter på erstatningssaker etter fallulykker, og har bistått et stort antall klienter etter yrkesskade.

Vi tilbyr alltid gratis vurdering av din erstatningssak. Ta kontakt med oss i dag.

Bilde til kontaktskjema Lene

Ønsker du gratis samtale med advokat?

+47 67 23 46 90

Fyll ut skjemaet under

Dette nettstedet benytter cookies for sporing og annonsering. Les vår personvernserklæring her.