Vår historie

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen har i dag 12 advokater og til sammen 17 medarbeidere.

Foto: Jan Ivar Vik - www.vikfoto.no

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA driver en landsdekkende spesialisert advokatpraksis med fokus på personskadeerstatningssaker og forsikringsrett.

I tillegg har vi god kompetanse på blant annet trygderett, fast eiendoms rettsforhold, avtalerett, arbeidsrett, familie-, arv- og skifterett samt barnefordeling.

Firmaet har i dag 12 advokater og til sammen 17 medarbeidere.

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA er en videreføring av advokat Øystein Helland og advokat Tor Ingebrigtsens advokatvirksomheter i Sandvika fra begynnelsen av 1990-tallet i kontorfellesskapet Kco advokater.

I 2013 ble Advokatfirma Scavenius AS innlemmet i Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA. Dette firmaet hadde siden 1993 drevet advokatvirksomhet i Ski med hovedvekt på de samme fagområder som Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA.

I 2013 etablerte Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA et avdelingskontor i Halden som nå huser våre markedsaktiviteter, og fra 2015 har vi kontor- og møteromsfasiliteter også i Asker for å kunne møte lokale klienter i Asker og Buskerud der.

I dag er Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA antagelig landets største spesialiserte advokatfirma på personskadeerstatningssaker for skadelidte målt etter antallet saker under arbeid.

Bilde til kontaktskjema Lene

Ønsker du gratis samtale med advokat?

+47 67 23 46 90

Fyll ut skjemaet under

Dette nettstedet benytter cookies for sporing og annonsering. Les vår personvernserklæring her.