Jobb hos oss

Vi legger vekt på at våre advokater skal være faglig dyktige og ha høy etisk standard.

Øystein Helland

Øystein Helland

Kontorleder Ski

Se hele profilen

Erstatningstesten

Sjekk om du kan ha krav på erstatning!

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen har utviklet en erstatningstest som ligger på våre nettsider og som skal hjelpe deg å få en indikasjon på om du kan ha krav på erstatning.

Ta testen

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen er et av landets ledende advokatfirmaer med spesialkompetanse innen personskadeerstatning og tilstøtende rettsområder.

Vi er et av Norges 100 største advokatfirmaer målt etter omsetning.

Vårt hovedkontor er i Sandvika utenfor Oslo. Vi har avdelingskontor i Ski og møteromsfasiliteter i Asker.

Vi legger vekt på at våre advokater skal være faglig dyktige og ha høy etisk standard. I tillegg er det viktig med interesse for og evne til å kunne forholde seg på en god måte til klienter i en vanskelig livssituasjon.

Tilfanget av nye klienter øker jevnt, og vi er derfor til enhver tid interessert i å komme i kontakt med dyktige advokater som ønsker å arbeide hos oss, enten ved vårt hovedkontor i Sandvika eller vårt avdelingskontor i Ski.

Vi ser primært etter advokater med kompetanse på håndtering av personskadeerstatningssaker, men også advokater med erfaring fra for eksempel forsikringsrett, fast eiendoms rettsforhold, arbeidsrett, trygderett samt familie- arv- og skifterett er av interesse for oss.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og faglig utviklende arbeidsoppgaver med gode muligheter for prosedyreoppdrag.

Vi har et uformelt og godt sosialt miljø med mange hyggelige medarbeidere.

Er du interessert, ta kontakt med advokat/daglig leder Øystein Helland

Telefon: 67 23 46 90
E-post: [email protected]

Bilde til kontaktskjema Lene

Ønsker du gratis samtale med advokat?

+47 67 23 46 90

Fyll ut skjemaet under